Amerika i dërgon Blackwater në Siri për ti vrarë komandantët e muxhahidëve

PDF | Print | E-mail

El Hamis 06 Xhumadul Euel 1434 / 20 12 2012alt

 Burime brenda opozitës siriane raportuan së bashku me vendimin e Uashingtonit për ti përfshirë Muxhahidët e Xhebhat el-Nusrah në listën e ashtuquajtur të "organizatave terroriste", disa grupe të mercenarëve të CIA-s nga bandae kafirave të pa famshëm Blackwater (të riemëruar si "Xe" pas një seri zbulimeve të mëdha) janë dërguar në Siri.

Kompania Blackwater, zyrtarisht e cila jep shërbime në siguri, tashmë i ka dërguar forcat e saja speciale në pjesën veriore dhe lindore të Sirisë, veçanërisht në rrethinat jugore të Damaskut, për përgatitjen e vrasjes të udhëheqësve të Xhebhatel-Nusrah dhe atyre që bashkëpunojnë me të.

Disa "burime të besueshme" njoftuan së tri njësi të komandos, të përbëra secila nga katër vrasës profesionistë, shkuan në Siri përmes kufirit turk.

Dy njësi janë të vendosura në rrethinat e Aleppo-s, dhe e treta në Deir el-Zour. Këto njësi janë nën mbikëqyrjen nga gjeneralët e SHBA-ve, me prejardhje nga Amerika Latine.

Anëtarët e grupeve vrasëse, të dërguara në Siri, janë mercenarë nga Iraku dhe Jordania të cilët lehtë mund të komunikojnë me banorët lokalë.

Burimet pohojnë se më parë, këta agjentë kanë kryer operacione në Irak dhe Afganistan. Ata në mënyrë aktive kanë marrë pjesë në vrasje të komandantëve në terren. Disa prej vrasësve të cilët u dërguan në Siri janë listuar në bandat qeveritare jordaneze terroriste të CTB-71, të ngarkuara me "luftën kundër terrorizmit".

Ky grup i vrasësve profesionistë janë të armatosur me pushkë, mitraloz, pushkë snajperiste dhe pistoleta të veçanta.

Sipas burimeve, Uashingtoni nuk do të pranoj haptazi se i ka dërguar bandat vrasëse Blackwater prej frikës nga reagimi i publikut dhe kërcënimit të misionit të tyre të ardhshëm në Siri.

Departamenti i Monitorimit
Kavkaz Center

www.botaislame.com

 

Hits: 1454
Comments (5)Add Comment
0
...
written by ebu esed , December 20, 2012
Allahu i shakterroft gjithesecilin q eshkon mej mbyt muslimanet.. Allahu i rujt muxhahidat..
0
...
written by fati, December 20, 2012
amin amin amin
0
...
written by Muslim 2012, December 20, 2012
All-llahu i vraft ameriqenet Jaaaa Rab mos lejo pash madherin dhe fuqin tane me ndodh nje gje e till ne token e bekuar te Siris . Jaaaaa Hajuj- jaaaaa Kaj-jum bashkoj Muslimanet vetedijeso Ummetin e robit tend me te dashur Muhammedit s,a,v,s . O All-llah bashkoj Muxhahidinet dhe mos lejo qe te nderhyjn djajt e mallkuar per ti perqar ata, O vllazni Inshaallah kjo qe lexuam me lart nuk ndodh ne Siri qe popllin me te vuajtur te shkatrruar nga regjimi i qenit asad me ardh dikush tjeter me e shkatrru ne menyr tinxare duke shti perqarje mes Muxhahidinve , e nese ndodh kjo ne Siri nga ameriqenet ne ta din ata se ne luft kan me qen me besimtaret e devotshem edhe ne Kosov, Vallahi kush do qe e ndjen veten besimtar veten duhet te vret ushtar ameriqen ne Kosov. nese ata fillojn te vrasin vllezrit tan ne Siri .
0
...
written by ShkupjanaliShkupjanali, December 20, 2012
Keta derra e majmuna terorista krishter i kane kryer disa sulme neper Xhamia e pazare neper vendet Muslimane me te vetmin qellim njollosjen e xhihadit dhe muxhahidave...Allahu i shkaterofte kto pisa....!!
0
...
written by Nusreti, December 24, 2012
All-llahu i shaktrroft keto qafira qe vrasin njerz te pafajshem dhe inshallah All-llahu i ndihmof dhe i i forcoft Muxhahid

Write comment

busy